Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Sikkerhed

Vi gør meget for din sikkerhed, når du er logget på MIT detfagligehus

Vi krypterer og behandler alle dine overførsler af fortrolig data på samme niveau som de fleste netbanker.

Dine forholdsregler

Du kan også tage dine egne forholdsregler og på den måde være med til at sikre en høj it-sikkerhed. Vi anbefaler, at du aldrig lader andre se med, når du indtaster dine login-oplysninger, og at du husker at logge ud, når du har afsluttet dit ærinde på siden. Husk også at lukke ned for browseren.

Om brug af andres computere til at logge på MIT detfagligehus

Hvis du logger på MIT detfagligehus med en offentlig computer, fx på biblioteket, eller har lånt en smartphone eller computer der ikke er din, anbefaler vi at når du er færdig med at bruge MIT detfagligehus både logger ud og lukker programmet.

Persondatapolitik i Det Faglige Hus - A-kasse

Som dataansvarlig er Det Faglige Hus forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi behandler derfor dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den lovgivning, der gælder.

Læs mere om vores persondatapolitik