Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Hjælp til PDF på mobil

Sådan gemmer du en hjemmeside som PDF på mobil

Følg denne vejledning for at gemme en hjemmeside på din mobil som PDF. Det kan fx være i forbindelse med, at vi har bedt dig sende dokumentation fra Sundhed.dk eller SKAT, der ikke har nogen "Gem som PDF"-funktion på deres hjemmesider.

Gå til: Vejledning for Chrome på Samsung, Huawei, OnePlus og andre Android-mobiler

iPhone-vejledning

1. Klik på send/del-linket

2. Vælg "udskriv"

3. Skub ud med to fingre. Dette laver en PDF af siden.

4. Klik på send/del-linket for at gemme PDF’en.

5. Vælg ”Gem i arkiver” for at gemme PDF’en på din mobil.

Du kan så vælge den som vedhæftning i MIT detfagligehus, når du skriver til os.

6. Gem PDF'en i den valgte mappe

Vejledning for Samsung, Huawei, OnePlus og andre Android-mobiler

1. Vælg  "Del..." i menu.

2. Vælg "Udskriv".

3. Vælg "Gem som PDF" i printer-menuen foroven.

4. Vælg arkiv-mappe til at gemme PDF'en.

5. Klik på "udført".

Her kan du vælge PDF'en når du skal vedhæfte den til din besked.