Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Hjælp til login

Brug af login på MIT detfagligehus

Login med MitID


Jeg kan ikke logge ind med NemID, efter MitID er kommet på MIT detfagligehus

Hvis du oplever problemer med login med NemID, hvor NemID ser ud til at være gået i stå, så er det vores anbefaling, at du i stedet forsøger login med MitID. 

Hvis du ikke har aktiveret MitID endnu, skal det gøres først. Se her hvordan MitID aktiveres

Vi arbejder p.t. på at implementere en løsning, der forventes at være klar fra kl. 22:00 mandag 16.05.2022.
- d. 16. maj kl. 9:00


Hjælp til MitID på www.mitid.dk

Hvis du har problemer med login med MitID, fx glemt adgangskode, glemt bruger-ID, skal aktivere MitID-app'en på en ny mobil eller andet, henviser vi til MitID's hjælpeunivers:

www.mitid.dk/hjaelp/hjaelpeunivers


Hvorfor spørger I om CPR-nr., når jeg logger ind med MitID?

Når du logger ind med dit MitID, bekræfter du din identitet overfor Det Faglige Hus, men vi får ikke direkte oplysninger om dit CPR-nr. og kan derfor ikke slå dig op i vores medlemsdatabase. Vi skal bruge dit CPR-nr. for at kunne logge dig ind på MIT detfagligehus. 

Hvis du afkrydser, at vi må gemme dit CPR-nr., undgår du at blive spurgt om dit CPR-nr. hver gang, du logger ind med MitID.


Jeg kan ikke komme videre, når jeg har indtastet mit CPR-nr.

Hvis du - efter login med MitID - har indtastet dit CPR-nr., men ikke kommer videre til MIT detfagligehus, skal du kontakte os - se kontaktinfo og åbningstider her.


Jeg har glemt min adgangskode eller min app er spærret

Hvis du har glemt din adgangskode, eller er din adgangskode blevet spærret, skal du oprette en ny adgangskode. Læs mere på www.mitid.dk/hjaelp


Min app er blevet spærret og skal genaktiveres

Har du glemt din PIN-kode, eller er din MitID app blevet spærret, skal du genaktivere appen og lave en ny PIN-kode. Læs mere på www.mitid.dk/hjaelp


Jeg har glemt mit brugernavn

Har du glemt dit bruger-ID, kan du få det oplyst ved at logge på med NemID. Kan du ikke logge på med NemID, kan du få dit bruger-ID udleveret i borgerservice eller kontakte MitID support her: www.mitid.dk/hjaelp/mitid-support

 

Login med NemID


Kan jeg bruge NemID's nøgleapp, når jeg skal logge på?

Med NemID's nøgleapp til smartphone kan du logge på MIT detfagligehus fra både desktop, tablet og mobil uden at skulle finde papkortet frem. Du skal bruge dit nøglekort til at aktivere app'en.

Du henter NemID nøgleappen til iPhone på Apple App Store eller til Android mobil på Google Play.

Læs mere om nøgleapp'en på nemid.nu


Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har et NemID?

Du kan bestille et NemID på nemid.nu. Du skal have et dansk pas eller et dansk kørekort for at bestille et NemID online. Hvis du ikke har det, kan du få NemID ved at møde personligt op på et borgerservicecenter i en kommune.

Hvis du skal udfylde blanketter, kan du bruge vores hjemmeside, hvor blanketterne kan printes og sendes med post: www.detfagligehus.dk/blanketter.


Jeg har kun adgang til netbank med mit NemID. Hvordan ændrer jeg det?

Hvis du har oprettet NemID for at logge på din netbank, skal du opgradere dit NemID til også at omfatte andre sider.

Hent vejledning hos nemid.nu


Jeg har spørgsmål til NemID?

På nemid.nu finder du hjælp til NemID, som fx problemer med at logge på, glemt adgangskode eller glemt bruger ID.

Her finder du hjælp til dit NemID


Hvorfor spørger I om CPR-nr., når jeg logger ind med NemID?

Når du logger ind med dit NemID, logger du faktisk ind hos NemID. Vi får herefter dine data tilbage fra NemID via et certifikat. De data indeholder et unikt id, som af sikkerhedsmæssige skal passe sammen med dit CPR-nr. Hvis du aktivt selv tilkendegiver i checkboksen, at vi må gemme dit CPR-nr., kan du undgå at blive spurgt om dit CPR-nr. hver gang, du logger ind med NemID.


Jeg kan ikke indtaste mit CPR-nr., når jeg logger ind med NemID. Hvad kan jeg gøre?

Når du logger ind med NemID, beder vi dig om at indtaste dit CPR-nr. én gang til efter login med NemID. I enkelte tilfælde kan det ske, at man ikke kan indtaste noget i feltet til CPR-nr., og at man derfor ikke kan logge ind.

Vi foreslår, at du bruger et andet program til at se MIT detfagligehus, fx Chrome, eller benytter en smartphone eller iPad, da fejlen ser ud til kun at opstå i browseren Internet Explorer version 11. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du oplever det.

 

Login med adgangskode

Hvordan opretter jeg login med adgangskode?

Login med adgangskode er et nemt og enkelt login til MIT detfagligehus, som du kan bruge, hvis du gerne vil slippe for at skulle bruge NemID. Det er lige så sikkert som login med NemID, og det eneste du skal huske er din adgangskode.

Bemærk, at login med adgangskode kun bliver oprettet på den enhed, du er på, og kun i den browser du bruger, når du opretter det.

Derfor kan du også kun oprette login med adgangskode for én person pr. enhed. Det vil sige, at din partner fx ikke kan oprette login med adgangskode på den samme enhed, fx en fælles iPad.

Sådan opretter du login med adgangskode:

 1. På forsiden af MIT detfagligehus skal du klikke på fanebladet ”Adgangskode”.
 2. Bekræft, at din enhed er privat.
 3. Log ind med dit NemID.
 4. Hvis det er første gang, du logger ind, beder vi dig om at indtaste dit CPR-nr. én gang til, så vi kan slå det op i vores medlemsdatabase - ellers kommer du direkte videre til næste step.
 5. Du skal bekræfte, at du accepterer brugeraftalen.
 1. Herefter skal du oprette din adgangskode:
  • A: Adgangskoden skal bestå af mindst 8 tegn. Den skal bestå af bogstaver, tal og specialtegn - brug mindst 2 af delene.
  • B: Du skal oprette et navn til enheden, som du opretter dit login på. Vi har foreslået et navn, som du frit kan ændre.
  • C: Klik på ”Opret”, og du har herefter adgang til at logge på med din nye adgangskode fremover.


Er der bestemte krav til min adgangskode?

Adgangskoden skal bestå af mindst 8 tegn. Den skal bestå af bogstaver, tal og specialtegn - brug mindst 2 af delene. Det vil sige fx bogstaver og tal eller fx bogstaver og specialtegn.


Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Du kan få hjælp til at oprette en ny adgangskode, når du klikker på ”Glemt adgangskode” på forsiden ved loginfeltet. Du skal bruge dit NemID til at oprette ny adgangskode.


Hvorfor kan jeg ikke oprette login med adgangskode?

Hvis du ikke kan oprette et login med adgangskode, kan det skyldes, at en anden person allerede har oprettet et login med adgangskode på den enhed, du er på. Du kan i stedet oprette login med adgangskode på en anden enhed – desktop, tablet eller mobil.


Hvorfor kan jeg ikke oprette login med adgangskode på denne enhed?

Hvis du allerede har oprettet login på 5 enheder, kan du ikke oprette login på flere, da du maksimalt kan oprette login med adgangskode på 5 enheder i alt. For at oprette login på en ny enhed skal du først deaktivere en af dine andre tilmeldte enheder. Det gør du under menupunktet Adgangskoder på siden Profil. Bemærk, at du kan bruge den samme adgangskode til alle dine enheder.


Kan jeg få et andet brugernavn?

Systemet vælger dit fornavn som brugernavn. Det kan desværre ikke ændres. 


Jeg har oprettet login med adgangskode. Alligevel virker det ikke. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du har indstillet din browser til at slette alle oplysninger, når du afslutter et besøg på hjemmesider, kan du ikke bruge login med adgangskode på MIT detfagligehus. 

Vi bruger din browsers interne hukommelse (local storage) til at gemme krypterede oplysninger om login på den enhed, det er oprettet på. Så hvis du har indstillet din computer til at slette information om besøg på hjemmesider, når du lukker for browseren, bliver information om login med adgangskode også slettet, og så virker det ikke næste gang. 

Du kan derfor enten indstille din browser anderledes, eller du kan i stedet logge ind med NemID.


Login med adgangskode virker kun på den enhed, det er oprettet på.
 

Login'et er knyttet til den specifikke enhed - dvs. din computer, tablet eller telefon - som det er oprettet på. Så hvis du har oprettet det på din computer og vil logge ind fra din telefon, skal du også oprette det på din telefon, for at det også virker der. Du har mulighed for at oprette login på op til 5 personlige enheder.

Andet

Jeg kan ikke logge ind. Hvordan får jeg hjælp?

Indenfor vores åbningstid skal du ringe til os. Se åbningstider og kontaktoplysninger.

Uden for åbningstiden beder vi dig skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside.


Gå til top