Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Hjælp til ledige

Jeg er blevet ledig

Mødebooking

Jeg er indkaldt til møde i a-kassen. Hvordan skal jeg booke mødet?

På siden Ledig i felt nr. 2 fra oven ser du indkaldelse til mødebooking. Når du har booket mødet, kan du her se datoer for mødet til og med den dag, mødet finder sted.

Hvis du ved, at du er indkaldt til møde, kan du også gå direkte til mødebooking.

Mine blanketter

Når vi lægger blanketter klar til dig, bliver de lagt i feltet øverst på siden Blanketter. Linket er aktivt, indtil blanketten er udfyldt og behandlet i vores system. 

Indsendte blanketter

Hvis du leder efter en blanket, du allerede har indsendt, fx hvis du skal rette i den, finder du den under Indsendte blanketter

Dagpengekortet

Hvornår skal jeg indtaste mit dagpenge- eller efterlønskort?

Du kan se en oversigt over aktuelle indtastningsdatoer på vores hjemmeside.

Du skal indtaste dit dagpenge- eller efterlønskort fra den 6. sidste bankdag i måneden. Hvis du vil have udbetalt dagpenge eller efterløn senest sidste bankdag i samme måned, skal du indtaste kortet senest den 5. sidste bankdag i måneden. 


Hvordan udfylder jeg for de sidste dage i måneden?

På kortet skal du anslå dine oplysninger (fx arbejdstimer, indtægt, ferie og sygdom) for de sidste dage i måneden. Hvis der er ændringer i dine oplysninger for de sidste dage, når måneden er slut, skal du genindsende kortet. 


Hvornår får jeg mine penge?

Vi overfører din udbetaling til din NemKonto den sidste bankdag i måneden, hvis du har tastet dit kort inden fristens udløb. Du får senest din udbetalingsspecifikation i løbet af samme dag under breve her i MIT detfagligehus.