Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Hjælp til blanketter

Sådan fungerer blanketter på MIT detfagligehus

Almene spørgsmål

Hvordan finder jeg de blanketter, I har bedt mig udfylde?

Når vi beder dig udfylde bestemte blanketter, bliver de synlige øverst på siden Blanketter under overskriften Mine blanketter.

I de fleste tilfælde får du en mail om, at der er en blanket klar, og du har mulighed for også at få en notofikation pr. sms. Derfor er det vigtigt, at du har din rigtige mailadresse og evt. telefonnummer registreret i vores system.

Opdatér din mail og telefon her


Hvordan søger jeg efter en blanket?

Blanketter kan søges frem via søgefeltet foroven, hvis du kender nummeret eller navnet på den, eller du kan finde blanketter i sektionen: Blanketter.


Hvordan indsender jeg en blanket?

Når du har udfyldt blanketten og er nået til sidste trin, vises nederst en hvid knap Accepteret. Når du har valgt den, skal du klikke på den blå knap Send


Hvor finder jeg en indsendt blanket?

Når du har indsendt en blanket, kan du finde den igen på siden Indsendte blanketter


Jeg tror, at jeg har indtastet noget forkert. Kan jeg rette en blanket, der allerede er indsendt?

Du finder den indsendte blanket på siden Indsendte blanketter. Hvis du ønsker at rette den, skal du klikke på den runde blå knap til højre for navnet. Så åbner blanketten, så du kan udfylde og indsende den igen. 

Hver gang du indsender en blanket, bliver den gemt og kan ses i listen Indsendte blanketter, men det er kun den senest indsendte, som du kan redigere.

Dagpengekort og efterlønskort

Hvornår skal jeg indtaste mit dagpenge- eller efterlønskort?

Du kan se en oversigt over aktuelle indtastningsdatoer på vores hjemmeside.

Du skal indtaste dit dagpenge- eller efterlønskort fra den 6. sidste bankdag i måneden. Hvis du vil have udbetalt dagpenge eller efterløn senest sidste bankdag i samme måned, skal du indtaste kortet senest den 5. sidste bankdag i måneden. 


Hvordan udfylder jeg for de sidste dage i måneden?

På kortet skal du anslå dine oplysninger (fx arbejdstimer, indtægt, ferie og sygdom) for de sidste dage i måneden. Hvis der er ændringer i dine oplysninger for de sidste dage, når måneden er slut, skal du genindsende kortet. 


Hvornår får jeg mine penge?

Vi overfører din udbetaling til din NemKonto den sidste bankdag i måneden, hvis du har tastet dit kort inden fristens udløb.

Du får din udbetalingsspecifikation senest i løbet af samme dag under breve her i MIT detfagligehus.


Gå til top