Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Hjælp til at melde sig ledig

Sådan melder du dig ledig online

Vi får mange henvendelser pga. Corona-situationen, og det medfører desværre forsinkelser i vores service. Bl.a. medfører det ventetider ved telefonen og du kan med fordel melde dig ledig online.

Det er ikke nødvendigt, at du ringer til os, hvis du er blevet ledig.

Du skal som det første logge på Jobnet og registrere dig på den første ledighedsdag.

Herefter skal du logge på MIT detfagligehus, hvor du skal udfylde en ledighedserklæring, og under Profil’ skal du tjekke, at din mailadresse og dit tlf.nr. er registreret korrekt.

Endelig skal du også sende os en besked i MIT detfagligehus, hvor du vedhæfter din ansættelseskontrakt og opsigelse og oplyser os om, at du har udfyldt en ledighedserklæring.

Så vil vi behandle din ledighedssag, og du vil høre fra os så hurtigt som muligt. Men vær forberedt på, at der kan gå nogle dage.

Læs også: Det skal du vide om coronavirus, når du er i job eller ledig