Dokumenter til Det Faglige Hus

Dokumenter skal kunne læses og udskrives

Det er vigtigt, at vi kan læse og udskrive de dokumenter, du sender til os med kontaktformular og e-mail. De er desværre nogle gange så uklare eller gnidrede, når vi modtager dem, at vi ikke kan læse dem.

Det kan forsinke en sag og giver både dig og os ekstra arbejde, hvis vi er nødt til at bede om at få dokumenterne tilsendt igen.

Send med sikker forbindelse

Vi anbefaler, at du bruger kontaktformularen i din postkasse, og sender dokumenterne til os med sikker forbindelse via MIT detfagligehus. Det er ikke sikkert at sende billeder og indscannede dokumenter med e-mail.

Scan med printer eller scanner

Et scan af en mørk fotokopi eller af papir med farvet baggrund, er svær at læse. Tjek, inden du sender, om dit scan er ok.

Eksempel - OK scan-kvalitet

Eksempel - DÅRLIG scan-kvalitet

Billeder med mobilens kamera

Vigtigt: Hvis du sender billeder taget med mobilens kamera, skal billederne sendes til os i 'stor' eller 'størst' størrelse.

Hold telefonen over dokumentet, så det fylder mest muligt på skærmen og der ikke er for meget luft uden om.

Scanner app til mobil

En PDF scanner app til mobil er den letteste måde at tage gode billeder af dokumenter.

Vi har prøvet en række PDF scanner apps, og foreslår Genius Scan - PDF Scanner, fordi den gratis version er tilstrækkelig i de fleste situationer.

Genius Scan laver en PDF på mobilen, som du kan sende til os.

iPhone

Genius Scan - PDF Scanner til iPhone

Samsung, HTC, Huawei, LG, m.m. (Android)

Genius Scan - PDF Scanner til Android