Der kan være problemer med visning af denne hjemmeside. Vi kan se, at du bruger Internet Explorer version 11 til at besøge MIT detfagligehus. Det betyder, at der kan være ting, der ikke fungerer optimalt eller som ser forkerte ud. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser: Microsoft Edge eller Google Chrome - eller bruger en smartphone, hvis du har mulighed for det.

Forsikring

Hjælp til dine forsikringer

Heltidsulykkesforsikring gennem Det Faglige Hus

Tjek under "Medlemskab", om du har inkluderet en kollektiv heltidsulykkesforsikring i dit fagforeningskontingent.

Der er ikke inkluderet andre forsikringer i dit medlemskab.

Her kan du anmelde en skade på din heltidsulykkesforsikring.

Se hvad din kollektive heltidsulykkesforsikring dækker.

Har du spørgsmål til din kollektive heltidsulykkesforsikring, skal du ringe på tlf. 7610 9309.

Forsikringer hos Fagforsikring/DFA Forsikring

Gennem dit medlemskab har du mulighed for at tegne en række andre fordelagtige forsikringer via Fagforsikring/DFA Forsikring.

Har du allerede tegnet forsikringer via Fagforsikring/DFA Forsikring, og har du brug for at anmelde en skade, så kan du med fordel gøre det via deres app, som du kan downloade i App Store eller Google Play. Her finder du også dine policer m.m.

Du kan også finde skadesanmeldelser på DFA Forsikrings hjemmeside.

Har du fået en skade, kan du kontakte DFA Forsikring på tlf. 7340 4144.

Har du andre spørgsmål til dine forsikringer hos Fagforsikring/DFA Forsikring, så ring på tlf. 7340 4149.